• 25.04.2024 09:59

Простір bezmezhного спілкування

Блог гімназії "Консул" 86

”Мандрівка Сонячною системою на уроках англійської мови у 3 класі”

Відadmin

Сер 22, 2022

Інтегровані уроки та проєкти є невід’ємною складовою успішної організації навчальної діяльності учнів молодших класів у Новій українській школі. Варто зазначити, що вивчення предмету “Я досліджую світ” дає поштовх до всебічного пізнання, прагнення нових відкриттів та розвитку наскрізних умінь учнів та навичок сучасного школяра. А у випадку інтеграції з англійською мовою – це надзвичайно ефективний засіб формування ключових компетенцій майбутніх успішних особистостей. Міжпредметна інтеграція – надзвичайно важливий компонент у розвитку cognitive skills, а використання різних способів організації роботи учнів значно підвищує швидкість розвитку hard and soft skills.
На уроках ЯДС учні 3-А класу вивчали планети Сонячної системи. А на уроці англійської ми вирушили в політ до зірок з місією дослідити планети та розповісти про них англійською мовою. Захоплююче відео, цікаві факти, різноманітні завдання та легка для запам’ятовування пісенька зробили нашу подорож неймовірною!
Також важливо пам’ятати про організацію активностей за таксономією Блума, і на найвищому її рівні – Creating, учням було запропоновано створити моделі Землі та Сонячної системи.
Отже, навколишній світ дослідили, технології застосували, з науковими фактами попрацювали та цікаві поробки зробили – STREAM технології насправді дуже легко інтегруються в навчальну діяльність початкової школи.
В.Стусова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *